Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica

Termini vadbe in kontakti trenerjev

ODPRI PDF

V času šolskih počitnic se redna vadba ne izvaja.Pregled skupin in mesečne vadnine

 

Opomba: Skupini 6.1 in 6.2 otroke trener prevzame iz podalšanega bivanja v OŠ Pohorskega odreda ob 13. uri, v kolikor sami pripeljete otroke na trening, jih lahko predate trenerju ob 13.30 uri na Partizanski ulici 27. 

Vsi otroci in mladostniki, ki so vključeni v organizirano vadbo, morajo imeti poravnano članarino v klubu in PZS za tekoče leto. Ta znaša 8 EUR za osnovnošolce in 18,5 EUR za srednješolce. Pri prvem vpisu je potrebno poravnati še 2 EUR za izdelavo članske izkaznice PZS. V primeru, da je otrok ali mladostnik že član katerega od planinskih društev, znaša klubska članarina polovico članarine PZS.* Mesečna vadnina je fiksna ne glede na prisotnost na treningih, razen v primeru v naprej javljene daljše odsotnosti zaradi poškodbe ali bolezni. V primeru, da vadbo obiskuje več otrok iste družine, najstarejši otrok plača polno ceno, drugi otrok plača polovično ceno, tretji in vsi nadaljnji otroci imajo vadbo brezplačno.

V času šolskih počitnic in ob praznikih se redna vadba ne izvaja.

 

 

Za vse informacija v zvezi s šolo športnega plezanja, vpisom in plačevanje vadnine pišite na plezalna.sola@alphut.net ali pokličite na GSM 064 189-000.
 

Zaradi prenove športne dvorane smo si morali urediti začasne prostore na Partizanski ulici 27 v Slovenski Bistrici v katerih bomo lahko trenirali do izgradnje plezalnega centra.