Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica

Termini vadbe in kontakti trenerjev

ODPRI PDF

V času šolskih počitnic se redna vadba ne izvaja.Pregled skupin in mesečne vadnine

 

 

Vsi otroci in mladostniki, ki so vključeni v organizirano vadbo, morajo imeti poravnano članarino v klubu in PZS za tekoče leto. Ta znaša 8 EUR za osnovnošolce in 18,5 EUR za srednješolce. Pri prvem vpisu je potrebno poravnati še 2 EUR za izdelavo članske izkaznice PZS. V primeru, da je otrok ali mladostnik že član katerega od planinskih društev, znaša klubska članarina polovico članarine PZS.* Mesečna vadnina je fiksna ne glede na prisotnost na treningih, razen v primeru v naprej javljene daljše odsotnosti zaradi poškodbe ali bolezni. V primeru, da vadbo obiskuje več otrok iste družine, najstarejši otrok plača polno ceno, drugi otrok plača polovično ceno, tretji in vsi nadaljnji otroci imajo vadbo brezplačno.

V času šolskih počitnic in ob praznikih se redna vadba ne izvaja.

 

 

Za vse informacija v zvezi s šolo športnega plezanja, vpisom in plačevanje vadnine pišite na plezalna.sola@alphut.net ali pokličite na GSM 064 189-000.
 

Zaradi prenove športne dvorane smo si morali urediti začasne prostore na Partizanski ulici 27 v Slovenski Bistrici v katerih bomo lahko trenirali do izgradnje plezalnega centra. 

POMEMBNO

Pred rekreacijo in individualnimi treningi imajo prednost organizirani treningi (redna vadba šole športnega plezanja za otroke in mladostnike, šola športnega plezanja za odrasle ter alpinistična šola)

 


NA VRH STRANI
Kontakt
Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica
Kajuhova ulica 64
SI-2310 Slovenska Bistrica
031 782 321 (predsednik)
info@alphut.net
Sledite nam:

Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica © 2016, Vse pravice pridržane | izdelava 8000plus