Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica

Termini vadbe in kontakti trenerjev

ODPRI PDF

V času šolskih počitnic se redna vadba ne izvaja.Pregled skupin in mesečne vadnine

 

 

V kolikor ima otrok karto za plezalni center Slovenska Bistrica (mesečno, 3 mesečno ali letno), se mu prizna 18€ popusta pri mesečni vadnini.

Vsi otroci in mladostniki, ki so vključeni v organizirano vadbo, morajo imeti poravnano članarino v klubu in PZS za tekoče leto. Ta znaša 9 EUR za osnovnošolce in 21 EUR za srednješolce. Pri prvem vpisu je potrebno poravnati še 2 EUR za izdelavo članske izkaznice PZS. Strošek pošiljanja PZS znamkice je 1,5 EUR. V primeru, da je otrok ali mladostnik že član katerega od planinskih društev, znaša klubska članarina polovico članarine PZS.* Mesečna vadnina je fiksna ne glede na prisotnost na treningih, razen v primeru v naprej javljene daljše odsotnosti zaradi poškodbe ali bolezni. V primeru, da vadbo obiskuje več otrok iste družine, najstarejši otrok plača polno ceno, drugi otrok plača 30% nižjo ceno, tretji in vsi nadaljnji otroci imajo 50% nižjo ceno.

V času šolskih počitnic in ob praznikih se redna vadba ne izvaja.

 
 

 

Za vse informacija v zvezi s šolo športnega plezanja, vpisom in plačevanje vadnine pišite na plezalna.sola@alphut.net ali pokličite na GSM 064 189-000.
 

 

 

 


NA VRH STRANI
Kontakt
Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica
Prežihova ulica 4
SI-2310 Slovenska Bistrica
031 506 931 (predsednik)
info@alphut.net
Sledite nam:

Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica © 2016, Vse pravice pridržane | izdelava 8000plus