Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica
Ogledov: 324

Vrhunski dosežek športnih plezalcev AK Impol na tekmi za DP v Ljubljani

Eva Škrlec 2.mesto v kategoriji starejših deklic. Vesna Tarkuš 3. mesto v kategoriji mlajših deklic in Luka Vračko 3. mesto v kategoriji cicibanov.

Ta vikend, med 1. in 2.junijem, je potekala prva tekma DP v balvanskem plezanju za vse kategorije, katere je bil organizator Plezalni klub Scena.

V soboto so se najprej pomerili tekmovalci mlajših kategorij, med katerimi je tekmoval v kategoriji cicibanov Luka Vračko, ki je dosegel vrhunsko 3.mesto, z petimi preplezanimi balvani.

Brin Lešnik je z štirimi preplezanimi balvani dosegel 9.mesto. Sara Škrelec je bila v kategoriji cicibank na 14.mestu, z tremi razrešenimi balvani.

Tekmovanje se je nadaljevalo z mlajšimi deklicami, kjer je Vesna Tarkuš z osvojenimi vrhovi v vseh desetih balvanih dosegla odlično 3.mesto. Za končno razvrstitev, so odločali poskusi v doseženih vrhovih.

V članski kategoriji, je Lucija Tarkuš dosegla 8.mesto in tako zaključila tekmovanje v kvalifikacijah. Urška Repušič je zaključila tekmovanje na 14.mestu.

V nedeljskem delu tekmovanja sta nas najprej razveselili Eva Škrlec in Zoja Leskovar v kategoriji starejših deklic, ki sta se obe suvereno prebili v popoldanski finale s vsemi preplezanimi balvani. V finalnem nastopu, kjer je napredovalo 8 najboljših je Eva zaključila na odličnem 2. mesto in Zoja na 8. mestu.

Med predstavniki starejših dečkov sta tekmovala Matic Kneževič , ki se je uvrstil na 24. mesto in Svit Pulko na 29. mesto.

Ponovno čestitke vsem tekmovalkam in tekmovalcem za borbenost, tekmovalnost in dobro voljo, ki jo izkazujete na tekmah in treningih.

Rezultati

Pripravila: Jelka Tarkuš

Fotografije: BolderscenaNA VRH STRANI
Kontakt
Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica
Prežihova ulica 4
SI-2310 Slovenska Bistrica
031 506 931 (predsednik)
info@alphut.net
Sledite nam:

Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica © 2016, Vse pravice pridržane | izdelava 8000plus