Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica
Ogledov: 460

VL Vojnik 2022

Današnja nedelja je bila vsestransko usmerjena. Vsi smo morali opraviti določeno dolžnost. ŠD Pajki so v Vojniku morali pripraviti težavnostno tekmo, tekmovalci so morali to tekmo z vsemi možnimi dejavniki premagati, mi starši smo pa morali opraviti še državljansko dolžnost.

Naši tekmovalci so tekmo vzeli resno kot vsako do sedaj. Udeležba tekmovalcev je bila velika, saj je šla številka čez 300, rezultati pa so bili več kot uspešni, tako da je bil klubski uspeh tako kot na vseh predhodnih tekmah odličen. 
 
Skupino mlajših cicibanov so zastopali Aljaž Pučnik, Sara Škrlec ter Jaka Pečolar. Aljaž in Sara sta osvojila vsak po en vrh in vsak 32+.
Jaka je višino zaključil na 19 in 27.
Vsak z svojo medaljo okrog vratu so bili presrečni in nasmeški so segali do ušes. 
 
Starejše cicibane je zastopal Jurij Vereš, ki je zaključil na 21.mestu.
Starejše cicibanke sta zastopali Vesna Tarkuš in Lea Pečolar. Vesna je s preplezano višino 33 in 35+ dosegla 2.mesto in si prislužila srebrno medaljo. Rezultat je dopolnila Lea z 36 mestom.
 
Pri mlajših dečkih je Matic Kneževič zasedel 16 mesto s preplezano višino 22+ in 24. Zupanc Tine je dosegel 37.mesto.
 
Mlajše deklice so bile zelo uspešne. Zoja Leskovar je pobrala zlato medaljo z edinim vrhom v prvi smeri ter višino 32 v drugi smeri. Škrlec Eva je dosegla 2.mesto z 30+ in 32+ višino. Goričan Nina in Tramšek Mija sta bile na 9. in 11.mestu, Medved Izabela na 18.mestu in na 43.mestu Zupanc Ana. 
V B skupini si je 2.mesto priborila Nina, stopničke pa za las zgrešila Mija, ki je v B skupini zasedla 4.mesto.
 
Pri starejših deklicah sta Repolusk Urška in Krošel Zala dosegli 6. in 9. mesto.
V B skupini pa sta zasedli odlično 1. in 3.mesto. Lesk medalj je bil neizogiben.
 
Kadete sta premagovala Šajt Val in Rupnik Tine. Val je z obema vrhovoma z lahkoto odnesel zlato medaljo. Tine je z 6. mestom dopolnil uvrstitev. 
Tine je v B skupini dosegel 2.mesto in srebrno medaljo. 
 
Ob takšnih rezultatih tudi trener in navijači ne ostanemo ravnodušni. Nejc je ukrotil četico tekmovalcev, dal navodila in usmeritve za najboljše rezultate. Navijači smo pa vsak delček glasu namenili našim tekmovalcem, jih vzpodbujali in se trudili, da je glasnost navijanja segla v stene, vse do ušes tekmovalcev. 
 
Trud in treningi se poplačajo na tekmah z tako odličnimi rezultati, kot so današnji. In naj se držijo pregovora, ki je zelo pomenljiv "ne išči tekmeca, saj si največji tekmec sam sebi "


NA VRH STRANI
Kontakt
Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica
Prežihova ulica 4
SI-2310 Slovenska Bistrica
031 506 931 (predsednik)
info@alphut.net
Sledite nam:

Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica © 2016, Vse pravice pridržane | izdelava 8000plus