Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica
Ogledov: 1225

4. tekma Vzhodne lige v Radljah ob Dravi

Na tekmo Vzhodne lige v Radljah ob Dravi se je odpravilo 12 naših mladih plezalcev. Dopoldan sta odlično plezala v obeh tekmovalnih smereh Enej Batistić pri mlajših cicibanih in  Eva Škrlec pri mlajših cicibankah. Evi je kot pravi mali opici uspelo preplezati do vrha obeh smeri, Enej je v prvi smeri omagal le nekaj oprimkov pred vrhom, v drugi smeri pa osvojil vrh.

Pri starejših cicibanih se je Miha Varžič pogumno spopadel s steno – v prvi smeri je priplezal do zgornje tretjine smeri, v drugi mu je uspelo priplezati do vrha. V B-skupini je osvojil 6. mesto. V kategoriji starejših cicibanov sta si sicer zmago z osvojenima vrhovoma obeh smeri priborila Svit Knez (PK Laško) in Zal Vrban (ŠPO PD Celje). Pri starejših cicibankah nismo imeli predstavnice, z osvojenima vrhovoma obeh smeri pa je zmagala Neža Zajc iz PS Ascendo Grosuplje.

Pri mlajših dečkih je Tine Rupnik osvojil 8. mesto, Val Šajt pa 18. mesto. Obe smeri sta tekmovalcem povzročala obilo preglavic, tako da smo videli le tri vrhove v drugi smeri, večini tekmovalcev pa ni uspelo priplezati dlje kot do polovice obeh smeri. Z osvojenim vrhom druge smeri in najvišje preplezano prvo smerjo je zmagal Timon Zore (ŠPO APD Kozjak Maribor). Tudi pri mlajših deklicah predstavnice nismo imeli, z osvojenim vrhom prve smeri in za oprimek višje splezano drugo smerjo je pred Saro Čopar (PK Laško) zmagala Ema Kordež (AK Ravne).

Pri starejših dečkih je z dobrim plezanjem Urban Zagoršek osvojil 6. mesto, Anže Flis je bil zaradi slabšega plezanja v 2. smeri 13. v absolutni razvrstitvi in 3. med tekmovalci brez licence DP, Luka Lorenci je med tekmovalci brez licence DP zasedel 7. mesto. Med starejšimi dečki je z osvojenim vrhom druge smeri zmagal Lovro Črep (ŠAO Velenje). Med starejšimi deklicami je Zoja Gobec med tekmovalkami brez licence DP osvojila 4. mesto. Še četrtič zaporedoma je med starejšimi deklicami zmagala Liza Novak (PK Laško).

Med kateti je prav tako četrtič zaporedoma zmagal Nik Golej (PK Laško). Predstavnika med kadeti tokrat nismo imeli.

Med kadetinjami je Maja Kramberger z dobrim plezanjem osvojila 2. mesto v absolutni konkurenci in 1. mesto med tekmovalkami brez licence DP. Evita Brdnik si je priplezala 4. mesto v absolutni konkurenci. Med kadetinjami je zmagala Neja Draškovič (PK 6b Ptuj).

Rezultati



NA VRH STRANI
Kontakt
Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica
Prežihova ulica 4
SI-2310 Slovenska Bistrica
031 506 931 (predsednik)
info@alphut.net
Sledite nam:

Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica © 2016, Vse pravice pridržane | izdelava 8000plus