Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica
Ogledov: 894

2. mesto Eme na balvanski tekmi v Bloc House v Grazu

V soboto, 17.3.2018, so se Enej Batistić, Ema Seliškar in Lucija Tarkuš udeležili prvenstva Bloc House Housemeisterschaft v Grazu.

V mlajših kategorijah so morali tekmovalci preplezati 12 balvanov. Enej je v kategoriji dečkov do 10 let s preplezanimi 10 balvani osvojil 4. mesto.

Ema in Lucija sta tekmovali v članski konkurenci, kjer so morale tekmovalke in tekmovalci v kvalifikacijah za uvrstitev v večerni finale v štirih urah preplezati čimveč od 40 postavljenih balvanov. V kvalifikacijah sta preplezali 33 oziroma 32 balvanov in zaostali le za aktualno avstrijsko mladinsko državno prvakinjo v balvanih in 3. z zadnjega avstrijskega državnega prvenstva v balvanih Matteo Pötzi, ki ji je uspelo preplezati 35 balvanov. V večernem finalu je Ema poleg Mattee edina uspela preplezati vse tri balvane in osvojila 2. mesto za Matteo, tretje mesto je z enim preplezanim balvanom osvojila Tamy Moritz. Luciji nastop v finalu po napornem plezanju v kvalifikacijah, kjer je pustila vso kožo z blazinic prstov, ni najbolje uspel, tako da je zasedla 5. mesto.

V moški članski konkurenci je z vsemi preplezanimi kvalifikacijskimi balvani in vsemi tremi preplezanimi finalnimi balvani zmagal Matjaž Zorko pred domačinom Thomasom Kohlbacherjem; tretje mesto je osvojil Luka Mužar.

Rezultati članice, rezultati dečki do 10 let, rezultati člani

Fotografije s tekme



NA VRH STRANI
Kontakt
Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica
Prežihova ulica 4
SI-2310 Slovenska Bistrica
031 506 931 (predsednik)
info@alphut.net
Sledite nam:

Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica © 2016, Vse pravice pridržane | izdelava 8000plus