Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica
Ogledov: 894

Zmaga Vesne Tarkuš na prvi tekmi pokala regij iRCC v sezoni 2018

V nedeljo, 4.3.2018, se je z balvansko tekmo v Radovljici začel mednarodni pokal regij iRCC v športnem plezanju v sezoni 2018. Na tekmo smo se tokrat odpravili v okrnjeni zasedbi, ker sta bili Ema in Lucija na pripravah mladinske reprezentance v Innsbrucku.

Zjutraj sta prvič na tekmah iRCC nastopila naša najmlajša člana Vesna Tarkuš in Enej Batistić. Vesna je v svojem krstnem nastopu v kategoriji do 8 let zmagala, Enej je prav tako plezal dobro in v močni mednarodni konkurenci v kategoriji do 10 let osvojil 6. mesto.

V popoldanskem delu tekmovanja so se pomerili plezalci v starejših kategorijah. Med dečki do 14 let sta Val Šajt in Tine Rupnik preplezala 5 balvanov od devetih in zasedla 21. mesto. V kategoriji do 16 let je Urban Zagoršek preplezal 3 balvane in osvojil 10. mesto, Anže Flis je s preplezanim enim balvanom osvojil 21. mesto.

V kategoriji članov smo imeli tri predstavnike. Neven Otorepec se je v balvanskih problemih od naših najbolje znašel in s preplezanimi šestimi balvani osvojil 5. mesto, Gal Leskovar je preplezal en balvan manj in osvojil 8. mesto, Filip Justinek pa je s preplezanimi štirimi balvani pristal na 9. mestu.



NA VRH STRANI
Kontakt
Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica
Prežihova ulica 4
SI-2310 Slovenska Bistrica
031 506 931 (predsednik)
info@alphut.net
Sledite nam:

Alpinistični klub Impol Slovenska Bistrica © 2016, Vse pravice pridržane | izdelava 8000plus